Clasament

# Team M P
1 Chindia 6 34
2 FC 5 28
3 AFC 6 28
4 Mediaş 6 26
5 Dinamo 6 24
6 Astra 6 24
7 Voluntari 5 23
8 Viitorul 6 23
9 FC 6 20
10 CSM Iasi 6 17
Instagram

News

CLUB NEWS

Doi astriști pentru 2021

Thursday, 24 December 2020 21:04
Astra a realizat primele transferuri pentru returul Ligii I, și,  sperăm noi, play-off-ul din care nu a lipsit niciodată, până acum.


Astfel, după plecarea lui Risto Radunovic, căruia trebuie să-i mulțumim pentru devotament și calitatea fotbalului prestat, Astra propune un nou fundaș muntenegrean, Momcilo Raspopovic, apărător de 26 de ani de la una dintre echipele de top ale Croației- Rijeka. Jucător al Naționalei Muntenegrului, coleg cu Radunovic, Raspopovic a jucat și el pentru campioana Muntenegrului, Buducnost  la fel ca și Radunovic,  putând evolua pe orice poziție defensivă,  în centru sau pe bandă, contractul său cu echipa noastră  urmând să fie valabil pentru doua sezoane și jumătate.

Al doilea transfer al Astrei este pentru ofensivă- atacantul bosniac Sulejman Krpic (29 ani) semnând un angajament pentru acest sezon, plus încă unul. Krpic a evoluat în ultima parte a anului 2020 în Coreea de Sud, la Suwon Bluewings, în CV-ul său apărând și cluburi precum Tractor Sazi (Iran), cu care a jucat în Cupa Campionilor Asiei, Zelzejnicar, Sloboda Tuzla, dar și  AIK (Suedia). 

Mult succes celor doi în tricoul echipei noastre! 

Citit 3719 de ori
banner astra
OFFICIAL SPONSORS

      logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

       intervenus-logo          ruroluri-logo

JoomShaper

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

Learn more

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand