betano
Instagram
Umatorul meci

   0 : 3
Poli Iasi vs Astra Giurgiu
Liga I. Etapa 2  
Joi 26 apr, 18:00

Clasament

# Team M P
1 FCSB 6 42
2 CFR 1907 6 40
3 Universitatea 6 34
4 Viitorul 6 30
5 Astra 6 29
6 Poli 6 21

Regulament

politica de confidentialitate

Folosind acest site web dumneavoastra (user-ul ) va declarati de acord cu urmatorii termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni ar trebui sa parasiti site-ul.

 

PROPRIETATEA

Acest site web este singurul site oficial al ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA. Intregul continut al acestui site, incluzant, fara limitare, text, grafica, logouri, butoane, icoane si imagini sunt proprientatea ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA, a asociatilor sau a partenerilor sai si sunt protejate de legislatia romaneasca si internationala.

 

FOLOSIREA CONTINUTULUI SITE-ULUI AFCASTRAGIURGIU.RO

Folosirea in orice mod, in orice activitate sau scop este strict interzisa fara permisiune scrisa si va fi sanctionata conform legii. Folosirea materialelor continute de acest website pe oricare alt site web este strict interzisa. Cu exceptia celor garantate aici, utilizatorii nu au drept de licenta sau orice alte drepturi sub dreptul de copiere, marca inregistrata, patent sau alte drepturi de proprietate intelectuala in material, produse, servicii sau tehnologia descrisa aici. Toate aceste drepturi apartin ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA, asociatilor sau partenerilor sai, dupa caz.

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Serviciile sunt oferite de catre ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului, prin simpla modificare pe site. 

Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Situl AFCASTRAGIURGIU.RO ofera utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, forumuri de discutii, informatii si stiri. Toate serviciile oferite sunt subiectul acestui acord de utilizare. ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site . Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata compania si ca nu veti avea nici un fel de pretentii de nici un fel de natura, prezente sau viitoare.

 

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pentru e-mail sau pentru personalizarea serviciilor din site. In cazul in care ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciilor ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA. De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA. AFC ASTRA GIURGIU nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii siteului. Prin extensie, dvs. va obligati sa suportati daunele pe care le poate produce o terta persoana (autorizata de dvs. sa folosasca contul dvs. de la AFCASTRAGIURGIU.RO)

Utilizatorul este unicul raspunzator pentru continutul informatiilor, provenienta surselor sau drepturile de proprietate intelectuala sau industriala al materialelor pe care le va posta, incarca sau distribui pe platforma ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA. In cazul in care un tert va emite orice fel de drepturi sau pretentii generate direct sau indirect de Utilizator, atunci acesta din urma va fi singurul care va raspunde, in singular, fata de tert, exonerand ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA de orice fel de dauna sau pretentie ceruta. Mai mult, daca exista cereri de blocare depuse pentru difuzarea sau diseminarea materialelor utilizatorului, venite de la un tert interesat,  ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA isi rezerva dreptul de a da curs solicitarilor tertului.

 

POLITICA DE PRIVATIUNE

ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA  isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. De asemenea, ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai. ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA  intelege sa respecte faptul ca corespondenta este un proces privat intre utilizator si destinatarul mesajelor. ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA va respecta privatiunea mesajelor personale ale utilizatorului.

 

La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (cum ar fi Politia, Procurata sau alte autoritati) ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediului siteului .

 

CONTUL, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA

Dupa completarea formularului de inregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau adresa de e-mail care i-au fost alocate. In cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de e-mail de catre persoane terte, din orice motive, ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

 

In orice situatie, ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA nu poate fi facuta responsabila pentru orice defectiune, eroare sau orice cost, pierdere economica de date sau de orice alt fel care poate apare din modul in care folositi sau nu puteti folosi serviciul oferit de noi.

 

ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA nu poate controla informatia care se transfera prin intermediul serviciului oferit, si prin urmare, nu poate fi facuta responsabila pentru orice daune produse de informatiile transferate din si catre contul dvs. de la AFCASTRAGIURGIU.RO

 

Interesul pe care il acordati promotiilor, altor servicii, precum si servicii comerciale nu implica in nici un fel firma ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA decat daca acest lucru este specificat explicit pe site-ul AFCASTRAGIURGIU.RO. Orice pierdere sau dauna suferita ca urmarea interactiunii dvs. cu oricare dintre aceste terte persoane, nu poate fi imputata ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA.

 

Reguli pentru folosirea contului de utilizator al AFCASTRAGIURGIU.RO: 

 

Utilizatorul este de acord sa nu trimita prin e-mail mesaje nesolicitate de tip SPAM nici unui altui utilizator din Internet.

Utilizatorul este de acord sa nu trimita prin e-mail mesaje injurioase, obscene, cu continut antisocial sau antisemit care ar putea incita la violenta utilizatorul este de acord sa nu trimita prin e-mail mesaje care ar putea deranja destinatarul din orice motive.

In cazul incalcarii acestor conditii, utilizatoru este singurul raspunzator legal, fiind instiinta prin prezenta ca ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA isi rezerva dreptul de a bloca contul si al actiona pe utilizator in justitie.

 

DATE PERSONALE

Informatiile utilizatorilor site-ului AFCASTRAGIURGIU.RO  sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

AFCASTRAGIURGIU.RO  este operator de date cu caracter personal nr. 28914.

Clientul este de acord ca operatorul sa foloseasca conform legii datele personale ale acestuia ca operator de date cu caracter personal.

Pe site-ul  AFC ASTRAGIURGIU.RO , utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Pentru o mai buna intelegere a acestor clauze, va rugam consultati si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

DECLINAREA ORICAREI GARANTII

ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA  isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor . ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

 

INCHEIEREA ACORDULUI

ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

 

DISCLAIMER TICKETING

Prin prezenta clauza  ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA intiinteaza toti utilizatorii sai ca activitatea de ticketing si tot ce implica acest lucru este o activitate externalizata catre un tert. Fata de acest aspect  ASOCIATIA FOTBAL CLUB ASTRA precizeaza ca nu isi asuma niciun fel de raspundere si nu poate fi facut raspunzator in niciun fel fata de orice nemultumiri sau neindepliniri contractuale generate de accesarea utilizatorului a tuturor serviciilor oferite de acel tert.

SPONSORI OFICIALI

      logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

      intervenus-logo          ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!