betano
Instagram

Clasament

# Team M P
1 Sepsi 0 0
1 AFC 0 0
1 Astra 0 0
1 CFR 1907 0 0
1 Concordia 0 0
1 Mediaş 0 0

Stiri

Stiri club

Provocarea numită calificare

Miercuri, 26 Iulie 2017 21:29
De ani buni, cinci mai precis, de când joacă, fără întrerupere în cupele europene, Astra a ajuns, de fiecare dată, în cele patru ediții deja ”consumate”, cel puțin în play-off-ul Europa League, iar de două ori a acces chiar în grupe! Nu sunt deloc multe echipe care să se laude cu o asemenea performanță, pe care sperăm noi să o repetăm și de această dată, pentru a cincea oară consecutiv, la meciurile care se vor juca ”cu milioanele de euro pe masă”!


Până la acel moment, ar mai fi de trecut două hopuri, dubla cu ucrainenii de la Oleksandrya, primul episod fiind joi seară, de la orele 20,30, pe stadionul ”Marin Anastasovici”.

Sperăm, avem motive să sperăm, ne vom lupta pentru această calificare și mi-aș dori să avem parte și de susținerea fanilor din Giurgiu. Poate că aveam nevoie de mai mult timp pentru a defini această echipă, era bine și dacă aveam și mai mult timp de odihnă, jucăm, iată, de săptămâni bune la foc automat și vom continua la fel, dar, aceste meciuri sunt unele speciale și provocarea numită Europa League a fost unul dintre motivele pentru care am ales să vin la Astra” – a declarat la conferința de presă antrenorul Edward Iordănescu.

Alexandru Ioniță, cel care a ”prins” momentele memorabile din istoria europeană a Astrei, precum cele de la Lyon și Londra este, și el, încrezător că... ”se mai poate o dată”. ”Avem puterea de a elimina Oleksandrya, sunt conștient că se așteaptă mult de la mine, sper să îmi fac treaba  cât mai bine”!
Citit 2091 de ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iulie 2017 21:31
SPONSORI OFICIALI

      logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

      intervenus-logo          ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!