Clasament

# Team M P
1 CFR 1907 2 30
2 FCSB 2 26
3 Universitatea 2 26
4 Astra 2 24
5 Botoşani 2 24
6 Mediaş 2 23
Instagram

A sosit Budescu!

Duminică, 15 Ianuarie 2017 20:58
În cantonamentul din Cipru pe care Astra îl desfăşoară la Limassol, duminică seară a sosit şi Constantin Budescu, din postura de fotbalist „liber de contract”, după ce a reziliat contractul cu divizionara secundă din China, Dalyan Yifang.


„Budi”, care a contribuit decisiv la calificarea echipei noastre în „primăvara” Europa League a revenit sub comanda lui Marius Şumudică, alături de japonezul Seto acesta fiind cel mai vechi jucător al echipei noastre.

Internaţionalul ploieştean are cifre extraordinare în tricoul alb-negru: 177 de meciuri oficiale jucate 66 de goluri şi aproape tot atâtea pase decisive!


Amical cu Pafos


Primul joc de verificare din 2017 pentru Astra va avea loc luni, de la ora 14,30, în Cipru, adversara elevilor lui Marius Şumudică fiind Pafos (Liga 2 Cipru, echipă unde activează, printre alţii, şi un fost fotbalist al Astrei, Adrian Pătulea, care este chiar golgeterul echipei). Amicalul cu Pafos înlocuieşte meciul cu Doxa, celelalte partide amicale programate rămânând, deocamdată, neschimbate.
Citit 5341 de ori
SPONSORI OFICIALI

      logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

      intervenus-logo          ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!