betano
Instagram
Urmatorul meci

  - : -
Astra Giurgiu  vs FCSB
Liga I. Etapa 19 
St. Marin Anastasovici
Dum 26 noi. 20:45

Clasament

# Team M P
1 CFR 1907 18 40
2 FCSB 18 38
3 Universitatea 19 36
4 Botoşani 19 35
5 Viitorul 18 30
6 Astra 18 28

Puncte, moral, încredere

Luni, 17 Iulie 2017 10:59
Debutul noii echipe a Astrei, în Europa şi în întrecerea internă, poate fi considerat unul foarte bun, dacă nu cumva chiar mai mult de atât.


După succesul din Europa League, 3-1 cu Zira, a urmat şi victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe, la startul în campionatul 2017-2018, în care reconstrucţia planificată are nevoie de astfel de momente – meciuri bune „legate”, cu victorii care aduc încredere, speranţă, progres!

A fost 1-0 în faţa debutantei în Liga I din judeţul Covasna, debutantă care s-a apărat bine la Giurgiu, fără a pune însă probleme în atac. Astra a dominat meciul, antrenorul Edward Iordănescu a reuşit şi o oarecare „rotaţie a cadrelor”, acordând minute şi altor jucători, neutilizaţi în meciul cu azerii, reuşita de trei puncte aparţinându-i brazilianului Marquinhos Vidal, cu un şut-centrare înşelător, care a intrat în poartă „protejat” de Ioniţă, aflat şi el pe fază.

Un succes „italian”, pe o veme „eenglezească”, ploia şi temperatura atipică la Giurgiu pentru luna iulie făcând victoria cu atât mai importantă. Astra a început bine sezonul, încearcă să omogenizeze, pe cât posibil, cât mai rapid, noua formulă de joc, să ajungă la un nivel de pregătire şi exprimare cât mai compact.

Următorul pas, foarte important, ar fi calificarea în turul 3 al Europa League, calificare pentru care, marţi dimineaţă, echipa noastră pleacă spre Baku, unde o aşteaptă un duel dificil cu echipa azeră Baku, în ciuda avantajului din tur.


AFC Astra Giurgiu — ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-0 (0-0)


Stadion ''Marin Anastasovici'' — Giurgiu. Spectatori: circa 1500. A marcat: ''Marquinhos'' Marcus Vinicius Vidal Cunha (50). 

 Astra: Illiev – Belu, Polczak, Bejan, Stan (cpt) – Mrzljak – Moise (76 Dandea), Ioniţă (80 Nicoară), Marquinhos, Balaure (61 V. Gheorghe) – Le Tallec. Antrenor: Edward Iordănescu.

Sepsi: Niczuly – Burlacu, Oros, Ursu, Dumbravă – Pilibaitis (67 C. Herea), Ghinga – Astafei (46 Huiban), Thiaw, P. Petre (85 Iovu) – Hadnagy (cpt). Antrenor: Valentin Suciu.

Au arbitrat: Adrian Viorel Cojocaru (Galați) - Ovidiu Artene (Vaslui), Daniel Hulubei (Vaslui). Arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (București) 

Observatori: Adrian Vidan (București) — CCA, Bogdan Buhuș (Bârlad) — LPF.
Citit 1129 de ori
SPONSORI OFICIALI

      logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

      intervenus-logo          ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!