betano
Instagram
Urmatorul meci

  - : -
Astra Giurgiu  vs Dinamo
Liga I. Etapa 26 
St. Marin Anastasovici
Sam 24 feb. 19:45

Clasament

# Team M P
1 CFR 1907 25 56
2 FCSB 25 52
3 Universitatea 25 50
4 Viitorul 25 41
5 Astra 25 41
6 Dinamo 25 39

Puncte, moral, încredere

Luni, 17 Iulie 2017 10:59
Debutul noii echipe a Astrei, în Europa şi în întrecerea internă, poate fi considerat unul foarte bun, dacă nu cumva chiar mai mult de atât.


După succesul din Europa League, 3-1 cu Zira, a urmat şi victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe, la startul în campionatul 2017-2018, în care reconstrucţia planificată are nevoie de astfel de momente – meciuri bune „legate”, cu victorii care aduc încredere, speranţă, progres!

A fost 1-0 în faţa debutantei în Liga I din judeţul Covasna, debutantă care s-a apărat bine la Giurgiu, fără a pune însă probleme în atac. Astra a dominat meciul, antrenorul Edward Iordănescu a reuşit şi o oarecare „rotaţie a cadrelor”, acordând minute şi altor jucători, neutilizaţi în meciul cu azerii, reuşita de trei puncte aparţinându-i brazilianului Marquinhos Vidal, cu un şut-centrare înşelător, care a intrat în poartă „protejat” de Ioniţă, aflat şi el pe fază.

Un succes „italian”, pe o veme „eenglezească”, ploia şi temperatura atipică la Giurgiu pentru luna iulie făcând victoria cu atât mai importantă. Astra a început bine sezonul, încearcă să omogenizeze, pe cât posibil, cât mai rapid, noua formulă de joc, să ajungă la un nivel de pregătire şi exprimare cât mai compact.

Următorul pas, foarte important, ar fi calificarea în turul 3 al Europa League, calificare pentru care, marţi dimineaţă, echipa noastră pleacă spre Baku, unde o aşteaptă un duel dificil cu echipa azeră Baku, în ciuda avantajului din tur.


AFC Astra Giurgiu — ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-0 (0-0)


Stadion ''Marin Anastasovici'' — Giurgiu. Spectatori: circa 1500. A marcat: ''Marquinhos'' Marcus Vinicius Vidal Cunha (50). 

 Astra: Illiev – Belu, Polczak, Bejan, Stan (cpt) – Mrzljak – Moise (76 Dandea), Ioniţă (80 Nicoară), Marquinhos, Balaure (61 V. Gheorghe) – Le Tallec. Antrenor: Edward Iordănescu.

Sepsi: Niczuly – Burlacu, Oros, Ursu, Dumbravă – Pilibaitis (67 C. Herea), Ghinga – Astafei (46 Huiban), Thiaw, P. Petre (85 Iovu) – Hadnagy (cpt). Antrenor: Valentin Suciu.

Au arbitrat: Adrian Viorel Cojocaru (Galați) - Ovidiu Artene (Vaslui), Daniel Hulubei (Vaslui). Arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (București) 

Observatori: Adrian Vidan (București) — CCA, Bogdan Buhuș (Bârlad) — LPF.
Citit 1354 de ori
SPONSORI OFICIALI

      logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

      intervenus-logo          ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!