Clasament

# Team M P
1 CFR 1907 9 46
2 Universitatea 8 44
3 Astra 8 33
4 Botoşani 10 32
5 FCSB 9 31
6 Mediaş 10 25
Instagram

Parteneriat ASTRA - TINMAR ENERGY

Joi, 29 Martie 2018 16:05
Clubul nostru, ASTRA GIURGIU anunţă semnarea unui nou contract cu Tinmar Energy , companie care ne-a fost alături în ultimii ani, şi redevine unul dintre partenerii noştri.


În cadrul unui eveniment de presă organizat la stadionul “Marin Anastasovici”, din Giurgiu, sâmbătă, 31 martie, ora 12:15, cu o zi înaintea partidei cu Viitorul Constanţa, primul joc pe teren propriu din play-off pentru echipa noastră, va fi lansat acest parteneriat, la eveniment urmând să participe şi antrenorul echipei, Edward Iordănescu, precum şi căpitanul Alexandru Stan, alături de oficiali ai clubului ASTRA şi reprezentantul companiei Tinmar Energy , Carla Parnică – Corporate Communication Manager .

Tinmar Energy a fost fondată în anul 2001 şi este cea mai mare companie cu capital privat authton din sectorul furnizării de energie electrică, gaze naturale şi produse petroliere.

Obiectivul nostru este să devenim cea mai bună companie de servicii moderne de utilităţi din regiune. Am lansat de mai bine de 2 ani , Fundaţia Tinmar , sub sloganul “Energie pentru viitor”.Vom derula programe în trei direcţii: sporturile de masă, dezvoltarea sustenabilă şi formarea liderilor de mâine.

Referitor la sport, susţinem românii să facă mai multa mişcare, promovând sportul ca activitate importantă în rândul copiilor şi tinerilor, cu focus pe sporturi de masă, fotbalul fiind unul dintre capitolele speciale, mai ales că este un sport foarte practicat în România” - declara Carla Parnică – Corporate Communication Manager Tinmar Energy .

Din dorinţa de a accentua implicarea Tinmar Energy în sport, în fotbal, s-a decis încheierea acestui parteneriat cu clubul ASTRA Giurgiu, alături de care Tinmar Energy a fost şi la marile performanţe realizate de această echipă – titlul şi participarea în competiţiile europene”.

“TINMAR ENERGY” – furnizor oficial al performanţei !
Citit 1887 de ori
SPONSORI OFICIALI

      logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

      intervenus-logo          ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!